Zarándoklat a prágai Kisjézushoz

ZARÁNDOKLAT A PRÁGAI KISJÉZUSHOZ

2014. május 13. – 15.

3 nap/2 éjszakai szállással, 2 és 3 ágyas szobákban (2 x büféreggeli, 2 x többfogásos vacsora): 195 euro/fő (+belépőkre, idegenvezetésre, parkolójegyekre kb. 30-35 euro/fő, a biztosítást az ár nem tartalmazza)

Program:

1. nap : Indulás reggel fél 7-kor Tatáról. Zarándoklatunk első állomásaként az ősi kegyhelyre, Sasvárra utazunk, ott szentmisén veszünk részt. Délután elzarándoklunk a prágai rabtemetőbe, Esterházy János hamvaihoz, imát mondunk emléktáblájánál. Este érkezés Prágába, a szállásra (4 csillagos hotelben). Este vacsora.

 

2. nap :     Reggel szentmisét mutatunk be a Nepomuki Szent Jánosról nevezett templomban Egész napos városnézés a száztornyú Prágában.  templom, Várnegyed és a Vár (Hradzsin), Szent Vitus katedrális, Arany utcácska. Este vacsora a hotelben.

 

3. nap:       Reggel a Vencel tér megtekintése után láthatjuk a régi városházát, az Orlojt, az órajátékot, majd átsétálunk a Károly-hídon. Szentmise a Prágai Kisjézus kegyszobrának templomában, majd szabad program az Óvárosban. Délután hazautazás, érkezés a késő esti órákban.

 

Jelentkezni a Kapucinus Plébánia irodájában lehet március 30-ig